Koppels

KOPPELS

Bono en Belle

Leeftijd: Bono 4 jaar en Belle 3 jaar

Ras: Bono een Franse hangoor en Belle dwergkonijn

Beschrijving: Dit zijn Bono en Belle. Bono is een Franse hangoor van bijna 3 jaar oud en zijn Belle, huistuinkeukenkonijn, is net een paar maandjes ouder. Bono is een aantal jaar geleden bij ons geadopteerd en vormt een hecht paar met Belle. Helaas vanwege omstandigheden bemiddelen wij, konijnenopvang Knaller, in het zoeken van een goed nieuw huis.

Bono en Belle zijn beide gevaccineerd voor rhd1/rhd2 en myxomatose. Bono is uiteraard ook gecastreerd. Bono ziet door 1 oog niet meer goed door een oude beschadiging. Dit is behandeld op dierenarts voorschrift en geeft verder geen problemen. Bono is een konijn dat lekker lui is en graag op zijn zij ligt te dutten. Belle is wat actiever en komt graag naar je toe voor wat lekkers. Het zijn 2 schatten van konijnen die nooit wat te kort zijn gekomen.

 

Wie heeft er een mooi nieuw huisje voor ze met heerlijk de ruimte?

Bijzonderheden plaatsing: Bono en Belle kunnen buiten geplaatst worden.

 

Bruintje en Puck

Leeftijd: Beide 4 jaar oud

Ras: Dwergkonijnen

Beschrijving: Hoi allemaal. Zijn wij geen uberknap koppel??? Wij vinden van wel. We zijn ook echt gek op elkaar. Soms worden we ook een beetje gek VAN elkaar ;-) Nee hor dat is een grapje.

Wij zitten helaas in de opvang vanwege gezondheidsproblemen van ons vorig baasje. Met veel pijn in haar hart heeft ze ons af moeten staan. Van te voren zijn we wel helemaal doorgelicht door de dierenarts, want we moeten natuurlijk top fit zijn voor ons nieuw huisje. Wij zijn echte buitenkonijnen en vinden dat ook heerlijk. Puck heeft wel wat lange manen dus hij mag niet te veel in het zand, want dan gaat zijn haar door de war hihihih. WIj zijn beide 4 jaar oud dus wij kunnen nog minstens 10 jaar mee hor! Nou hopelijk hebben we snel een leuk baasje gevonden en kunnen wij 2018 beginnen in een nieuw mooi huisje.

Bijzonderheden plaatsing: Puck en Bruintje kunnen zowel binnen als buiten geplaats worden.

GERESERVEERD

Bailey en Veere

Leeftijd: Bailey ongeveer 2 jaar en Veere onbekend

Adoptiekosten: €95,-

Ras: Dwergkonijnen

Beschrijving: Dit zijn Bailey en Veere. Bailey is af gestaan vanwege omstandigheden. Veere is samen met een 10 tal andere konijnen gedumpt op een veld ergens in Kapelle Belgie.

Beide konijnen zitten al ruim een jaar in de opvang. Pas sinds 6 maanden zitten ze samen. Veere was erg bang voor andere konijnen. We kregen haar niet gekoppeld. Tot dat we Bailey gingen proberen. We Zagen Veere namelijk wat wegkwijnen. De eerste weken moest ze niet veel van Bailey hebben. Maar ze vertoonde geen angstig gedrag. Bailey vond het allemaal wel best en wachtte geduldig tot zij toenadering zou zoeken. Nu een aantal maanden later zijn ze een stuk closer en wassen ze elkaar regelmatige en liggen ze naast elkaar. Het is dan nu toch echt tijd om een nieuw huisje te zoeken voor deze knapperds.

Bijzonderheden plaatsing: Geen

GERESERVEERD

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.