Koppels

Bono en Belle

Leeftijd: Bono 2,5 jaar en Belle 3 jaar

Ras: Bono een Franse hangoor en Belle dwergkonijn

Beschrijving: Dit zijn Bono en Belle. Bono is een Franse hangoor van bijna 3 jaar oud en zijn Belle, huistuinkeukenkonijn, is net een paar maandjes ouder. Bono is een aantal jaar geleden bij ons geadopteerd en vormt een hecht paar met Belle. Helaas vanwege omstandigheden bemiddelen wij, konijnenopvang Knaller, in het zoeken van een goed nieuw huis.

Bono en Belle zijn beide gevaccineerd voor rhd1/rhd2 en myxomatose. Bono is uiteraard ook gecastreerd. Bono ziet door 1 oog niet meer goed door een oude beschadiging. Dit is behandeld op dierenarts voorschrift en geeft verder geen problemen. Bono is een konijn dat lekker lui is en graag op zijn zij ligt te dutten. Belle is wat actiever en komt graag naar je toe voor wat lekkers. Het zijn 2 schatten van konijnen die nooit wat te kort zijn gekomen.

 

Wie heeft er een mooi nieuw huisje voor ze met heerlijk de ruimte?

Bijzonderheden plaatsing: Bono en Belle kunnen buiten geplaatst worden.

Bono en Belle verblijven op dit moment nog in Loon op Zand. I.o.m. ons kunnen zij daarvandaan geadopteerd worden of vanuit Breda.

Bruintje en Puck

Leeftijd: Beide 4 jaar oud

Ras: Dwergkonijnen

Beschrijving: Hoi allemaal. Zijn wij geen uberknap koppel??? Wij vinden van wel. We zijn ook echt gek op elkaar. Soms worden we ook een beetje gek VAN elkaar ;-) Nee hor dat is een grapje.

Wij zitten helaas in de opvang vanwege gezondheidsproblemen van ons vorig baasje. Met veel pijn in haar hart heeft ze ons af moeten staan. Van te voren zijn we wel helemaal doorgelicht door de dierenarts, want we moeten natuurlijk top fit zijn voor ons nieuw huisje. Wij zijn echte buitenkonijnen en vinden dat ook heerlijk. Puck heeft wel wat lange manen dus hij mag niet te veel in het zand, want dan gaat zijn haar door de war hihihih. WIj zijn beide 4 jaar oud dus wij kunnen nog minstens 10 jaar mee hor! Nou hopelijk hebben we snel een leuk baasje gevonden en kunnen wij 2018 beginnen in een nieuw mooi huisje.

Bijzonderheden plaatsing: Puck en Bruintje kunnen zowel binnen als buiten geplaats worden.

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

info@konijnenopvangknaller.com

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Telefoon

Email

Tel: 0630729778

CONTACT

Bezoekadres

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens links van deze tekst.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.