Rammen

MENEER DE WIT

Leeftijd: 1 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Meneer de Wit. Ik zat in een tuincentrum allemaal te niesen. Helaas kreeg ik daar niet de medische verzorging die ik nodig had. Gelukkig hebben ze me daar weggehaald en bij de opvang kreeg ik medicatie.

Inmiddels ben ik eigenlijk zo goed als genezen echter nies ik soms nog wel een beetje. Ze zeggen dat ik allergisch ben voor stof. Daarom zit ik ook het liefste buiten. Heerlijke in de frisse lucht. Ik ben opzoek naar een leuke lieve dame waar ik de rest van mijn leven mee mag delen.

Bijzonderheden plaatsing: Meneer de Wit woont het liefste buiten.

Leeftijd: Geboren rond 22 maart 2017

Beschrijving: Dit zijn Kwik, Kwek en Kwak. Een gezellig, druk ondernemend trio. Papa en mama waren bedoeld voor de slacht. Gelukkig zijn ze gered en is dit 3 tal ter wereld gekomen.

 

Alle drie de heren zijn inmiddels gecastreerd en gevaccineerd en mogen, ieder apart, op zoek naar een mooi huis met eigen vriendin. Wie heeft er een mooie grote ren waar ze lekker in mogen rondspringen en een leuke vriendin?

Ras: Groot zullen tussen de 3 en 5 kg gaan wegen.

 

 

Op deze pagina zie je de rammen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen worden, voordat zij geplaatst kunnen worden, gecastreerd. Dit om overpopulatie van konijnen te voorkomen.

Wil je graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een ram, stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

 

In verband met de drukte, kan het zijn dat niet altijd alle rammen in onze opvang al op de website staan. Bel of mail gerust als je op zoek bent naar een specifiek konijn en je deze niet kunt vinden hieronder.

Kwik, Kwek en Kwak

DEX

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Dex. Helaas zit ik voor de 2e keer bij konijnenopvang Knaller. Paar weken geleden ben ik terug gebracht samen met mijn vriendin. Helaas waren wij beide ziek en hadden we klitten in onze vacht. Tot mijn grote spijt heeft mijn lieve vriendin het niet gered. Met mij gaat gelukkig alles goed inmiddels. Ik mag daarom ook opzoek naar een nieuw huisje. Daar ben ik echt aan toe, want ik mis een lieve dame naast mijn zijde.

Leeftijd: Naar schatting is Dex ongeveer 5 jaar oud.

DAVOS

Leeftijd: Begin oktober 2017 geboren

Beschrijving: Dit is Davos. Zijn twee broers hebben inmiddels een leuke vriendin gevonden om bij te wonen, maar Davos is nog op zoek naar een leuk vriendinnetje waarmee hij zijn leven kan slijten.

 

De 3 broers zijn begin oktober geboren, nadat vader en moeder uit niet zulke fijne omstandigheden zijn weggehaald.

 

Davos is gecastreerd en gevaccineerd en zit buiten.

Hij is heel nieuwsgierig en komt graag wat lekkers uit je handen halen. Hij is klein van stuk, ongeveer 1,5 kg.

 

Wie heeft er voor Davos een fijn huis met vriendin?

 

Ras: Dwergkonijn

Bijzonderheden plaatsing: Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

ZIPP

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar oud

Beschrijving: Deze knappe man heeft een aantal weken rondgezworven. Hij bleek ontsnapt te zijn uit een tuin en de baasjes kregen hem niet te pakken. Uiteindelijk heeft iemand uit de straat hem kunnen vangen en is hij bij ons in de opvang terecht gekomen. De baasjes bleken op vakantie te zijn en gaven aan hem niet meer terug te willen. Zipp heeft heel veel geluk gehad dat hij in de die weken dat hij rondzwierf, niet is doodgereden of door de warmte is omgekomen.

Ondanks zijn groot avontuur is Zipp een lieve aanhankelijk ram die heel graag een aai bij je komt halen en wat lekkers uit je handen komt eten. Hij verdient, net zoals alle andere konijnen in de opvang, een nieuw veilig huisje met een leuke dame.

 

Bijzonderheden plaatsing:

Inmiddels hij bij ons gecastreerd en gevaccineerd en mag hij nu op date.

 

HUMMUS

Leeftijd: Gezien zijn manier van lopen, wat enigzins stroef gaat, vermoeden we dat hij al minstens een jaartje of 7 of 8 is. 

Beschrijving: In april kwam Hummus bij ons in de opvang. Hij was gedumpt in een veld. Gelukkig gevonden en nog op tijd. Hummes was niet meer dan een schichtig zakje met botjes. Inmiddels heeft hij een paar weken mogen aansterken in een pleeggezin en is hij weer op de opvang, gecastreerd en gevaccineerd. Nu is het tijd om te gaan daten.

 

Hummus is een heel rustig konijn. Vind heel veel dingen spannend en we hebben het idee dat hij niet zulke leuke dingen heeft meegemaakt. Waar een konijn normaal gesproken volop binkies gaat maken wanneer hij een ruime ren heeft, zo bleef Hummes het liefste in zijn schuilhokje zitten. We hopen daarom ook dat hij gaat openbloeien met een leuke vriendin aan zijn zijde. 

 

Wie heeft er een mooie huisje met leuke vriendin voor onze knappe Hummus?

 

 

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.