Rammen

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Higgings. Helaas voor mij zit ik nu voor de 2e keer bij Konijnenopvang Knaller. Ik had een heel goed leuk huisje gevonden met een leuke dame. Helaas ging zij ineens dood. Echt zo zielig. Daarom ben ik nu weer terug. Hopelijk kan ik nu een echte 4-ever home vinden.

Ik vind het allemaal wel wat spannen in het begin. Maar als ik eenmaal aan je gewend ben kom ik graag een aai over mijn kop halen.

Bijzonderheden plaatsing: Higgings heeft soms wat last van wat wij vermoeden een stofallergie. Hij snottert heel soms en niest. Meerdere antibioticakuren hebben niks opgeleverd.

Higgings is daarom toegevoegd aan het project " the Undateables". Higgings kan gewoon geadopteerd worden, maar aangezien veel mensen er niet snel voor kiezen om hem een nieuw huisje te geven doet hij mee aan dit project. Voor meer info over dit project, kijk bij de Undateables.

Kan per direct geadopteerd worden

HIGGINS

Leeftijd: Ongeveer 3 jaar

 

 

Op deze pagina zie je de rammen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen worden, voordat zij geplaatst kunnen worden, gecastreerd. Dit om overpopulatie van konijnen te voorkomen.

Wil je graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een ram, stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

 

In verband met de drukte, kan het zijn dat niet altijd alle rammen in onze opvang al op de website staan. Bel of mail gerust als je op zoek bent naar een specifiek konijn en je deze niet kunt vinden hieronder.

Kwik, Kwek en Kwak

Leeftijd: Geboren rond 22 maart 2017

Beschrijving: Dit zijn Kwik, Kwek en Kwak. Een gezellig, druk ondernemend trio. Papa en mama waren bedoeld voor de slacht. Gelukkig zijn ze gered en is dit 3 tal ter wereld gekomen.

 

Alle drie de heren zijn inmiddels gecastreerd en gevaccineerd en mogen, ieder apart, op zoek naar een mooi huis met eigen vriendin. Wie heeft er een mooie grote ren waar ze lekker in mogen rondspringen en een leuke vriendin?

Ras: Groot zullen tussen de 3 en 5 kg gaan wegen.

MENEER DE WIT

Leeftijd: 1 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Meneer de Wit. Ik zat in een tuincentrum allemaal te niesen. Helaas kreeg ik daar niet de medische verzorging die ik nodig had. Gelukkig hebben ze me daar weggehaald en bij de opvang kreeg ik medicatie.

Inmiddels ben ik eigenlijk zo goed als genezen echter nies ik soms nog wel een beetje. Ze zeggen dat ik allergisch ben voor stof. Daarom zit ik ook het liefste buiten. Heerlijke in de frisse lucht. Ik ben opzoek naar een leuke lieve dame waar ik de rest van mijn leven mee mag delen.

Bijzonderheden plaatsing: Meneer de Wit woont het liefste buiten.

DEX

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Dex. Helaas zit ik voor de 2e keer bij konijnenopvang Knaller. Paar weken geleden ben ik terug gebracht samen met mijn vriendin. Helaas waren wij beide ziek en hadden we klitten in onze vacht. Tot mijn grote spijt heeft mijn lieve vriendin het niet gered. Met mij gaat gelukkig alles goed inmiddels. Ik mag daarom ook opzoek naar een nieuw huisje. Daar ben ik echt aan toe, want ik mis een lieve dame naast mijn zijde.

Leeftijd: Naar schatting is Dex ongeveer 5 jaar oud.

DAVOS

Leeftijd: Begin oktober 2017 geboren

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Dit is Davos. Zijn twee broers hebben inmiddels een leuke vriendin gevonden om bij te wonen, maar Davos is nog op zoek naar een leuk vriendinnetje waarmee hij zijn leven kan slijten.

 

De 3 broers zijn begin oktober geboren, nadat vader en moeder uit niet zulke fijne omstandigheden zijn weggehaald.

 

Davos is gecastreerd en gevaccineerd en zit buiten.

Hij is heel nieuwsgierig en komt graag wat lekkers uit je handen halen. Hij is klein van stuk, ongeveer 1,5 kg.

 

Wie heeft er voor Davos een fijn huis met vriendin?

 

Bijzonderheden plaatsing: Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

ALFA

BRAVO

INDIA

Beschrijving: De jonge konijnen Alfa, Bravo en Juliett zoeken een huis!

 

Deze broers zijn opzoek naar een nieuw huis. Inmiddels is het ene nest van 7 ongeveer 16 weken oud en het 2e nest van 4 is nu ongeveer 12 weken oud.

Het is een gezellig zooitje ongeregeld die gek zijn op eten. Zodra je aankomt lopen staan ze alle 3 voor het hekje.

 

Moeder is een kruising Vlaamse reus /hangoor en papa een standaard formaat konijn met staande oren. Daarom zullen deze konijnen wel wat groter worden dan het standaard formaat konijn.

Naar schatting zullen ze rond de 4 kg gaan wegen. Dit kunnen we niet met zekerheid zeggen. Zo groot als een raszuivere Vlaamse reus zullen ze in ieder geval niet worden.

 

Bijzonderheden: Alleen Alfa, Bravo en India zijn nog opzoek naar een nieuw huisje.

ZIPP

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar oud

Beschrijving: Deze knappe man heeft een aantal weken rondgezworven. Hij bleek ontsnapt te zijn uit een tuin en de baasjes kregen hem niet te pakken. Uiteindelijk heeft iemand uit de straat hem kunnen vangen en is hij bij ons in de opvang terecht gekomen. De baasjes bleken op vakantie te zijn en gaven aan hem niet meer terug te willen. Zipp heeft heel veel geluk gehad dat hij in de die weken dat hij rondzwierf, niet is doodgereden of door de warmte is omgekomen.

Ondanks zijn groot avontuur is Zipp een lieve aanhankelijk ram die heel graag een aai bij je komt halen en wat lekkers uit je handen komt eten. Hij verdient, net zoals alle andere konijnen in de opvang, een nieuw veilig huisje met een leuke dame.

 

Bijzonderheden plaatsing:

Inmiddels hij bij ons gecastreerd en gevaccineerd en mag hij nu op date.

 

HUMMUS

Leeftijd: Gezien zijn manier van lopen, wat enigzins stroef gaat, vermoeden we dat hij al minstens een jaartje of 7 of 8 is. 

Beschrijving: In april kwam Hummus bij ons in de opvang. Hij was gedumpt in een veld. Gelukkig gevonden en nog op tijd. Hummes was niet meer dan een schichtig zakje met botjes. Inmiddels heeft hij een paar weken mogen aansterken in een pleeggezin en is hij weer op de opvang, gecastreerd en gevaccineerd. Nu is het tijd om te gaan daten.

 

Hummus is een heel rustig konijn. Vind heel veel dingen spannend en we hebben het idee dat hij niet zulke leuke dingen heeft meegemaakt. Waar een konijn normaal gesproken volop binkies gaat maken wanneer hij een ruime ren heeft, zo bleef Hummes het liefste in zijn schuilhokje zitten. We hopen daarom ook dat hij gaat openbloeien met een leuke vriendin aan zijn zijde. 

 

Wie heeft er een mooie huisje met leuke vriendin voor onze knappe Hummus?

 

 

FIGARO

Leeftijd: 1 jaar oud

Beschrijving: Deze knappe jonge man is Figaro. Figaro is afgestaan samen met Gabber. Aangezien de 2 heren ook niet goed meer met elkaar overeen konden, hebben wij ze uit elkaar gehaald.

 

Figaro vind het heerlijk om lekker te luieren. Hij ligt soms zo ontspannen dat hij de vrijwilligers dan enorm laat schrikken. Zij moeten dan 2 keer kijken of hij nog wel ademhaalt ;-). Dat is gelukkig altijd wel zo.

 

Figaro vindt menselijke aandacht wel altijd wat spannend. Maar vaak is hij wel over te halen wanneer je met wat lekkers voor zijn neus staat.

 

Figaro is inmiddels gecastreerd en gevaccineerd en mag opzoek naar een lieve vriendin met een mooi huis waar hij heerlijk zijn pootjes kan strekken.

 

 

 

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.