Rammen

Leeftijd: Ongeveer 3 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Higgings. Helaas voor mij zit ik nu voor de 2e keer bij Konijnenopvang Knaller. Ik had een heel goed leuk huisje gevonden met een leuke dame. Helaas ging zij ineens dood. Echt zo zielig. Daarom ben ik nu weer terug. Hopelijk kan ik nu een echte 4-ever home vinden.

Ik vind het allemaal wel wat spannen in het begin. Maar als ik eenmaal aan je gewend ben kom ik graag een aai over mijn kop halen.

Bijzonderheden plaatsing: Higgings heeft soms wat last van wat wij vermoeden een stofallergie. Hij snottert heel soms en niest. Meerdere antibioticakuren hebben niks opgeleverd.

Higgings is daarom toegevoegd aan het project " the Undateables". Higgings kan gewoon geadopteerd worden, maar aangezien veel mensen er niet snel voor kiezen om hem een nieuw huisje te geven doet hij mee aan dit project. Voor meer info over dit project klik op deze

Kan per direct geadopteerd worden

Rammen

 

Op deze pagina ziet u de rammen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen worden, voordat zij geplaatst kunnen worden, gecastreerd. Dit om overpopulatie van konijnen te voorkomen. Als je meer wilt weten of de ram die opzoek is naar een nieuw huisje klik dan op de foto. Wilt u graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een ram stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

De website is niet altijd bijgewerkt ivm de drukte. De verzoring van de konijnen gaat ten alle tijden voor. Bel of mail gerust als u opzoek bent naar een specifiek konijn.

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Ras: Dwergkonijn 2-3kg

Beschrijving: Conor is afgestaan samen met 5 andere konijnen. Hun vorig baasjes kon niet meer goed voor ze zorgen i.v.m. gezondheidsproblemen. Conor en Fillin hebben altijd samen gezeten en zitten nu nog steeds samen. Dit gaat prima. Echter mogen ze alleen samen uitgeplaatst worden wanneer zij minstens aan 2 voedsters worden gekoppeld. Conor is de meest nieuwsgierige van de 2 broers.

Bijzonderheden plaatsing:

Conor

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Ras: Dwergkonijn 2- 3kg

Beschrijving: Dit is Fillin. Samen met 4 andere konijnen en zijn broer Conor is hij afgestaan. Fillin heeft altijd samen met zijn broer gezeten. Het gaat nu nog steeds goed. Echter mogen ze alleen samen uitgeplaatst worden wanneer zij aan 2 voedsters worden gekoppeld. Ze mogen ook ieder apart weg. Fillin is wat meer terug getrokken dan zijn broer. Toch komt hij toch graag stiekem bij je snuffelen als je even niet oplet.

Bijzonderheden plaatsing:

Fillin

Kwik, Kwek en Kwak

Leeftijd: Geboren rond 22 maart 2017

Ras: Groot zullen tussen de 3 en 5 kg gaan wegen.

Beschrijving: IDit zijn Kiw, Kwek en Kwak. Een gezellig, druk ondernemend trio. Hoe papa en mama waren bedoeld voor de slacht. Gelukkig zijn zij gered en is dit 3 tal ter wereld gekomen.

Alle drie de heren zijn inmiddels gecastreerd en gevaccineerd en mogen, ieder apart, opzoek naar een mooi huis met eigen vriendin. IW heeft er een mooie grote ren waar ze lekker in mogen rondspringen en een leuke vriendin?

Bijzonderheden plaatsing:

Leeftijd: 1 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Meneer de Wit. Ik zat in een tuincentrum allemaal te niesen. Helaas kreeg ik daar niet de medische verzorging die ik nodig had. Gelukkig hebben ze me daar weggehaald en bij de opvang kreeg ik medicatie.

Inmiddels ben ik eigenlijk zo goed als genezen echter nies ik soms nog wel een beetje. Ze zeggen dat ik allergisch ben voor stof. Daarom zit ik ook het liefste buiten. Heerlijke in de frisse lucht. Ik ben opzoek naar een leuke lieve dame waar ik de rest van mijn leven mee mag delen.

Bijzonderheden plaatsing: Meneer de Wit woont het liefste buiten.

Kan per direct geadopteerd worden

Meneer de Wit

Higgings

Leeftijd: Naar schatting is Dex ongeveer 5 jaar oud.

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Dex. Helaas zit ik voor de 2e keer bij konijnenopvang Knaller. Paar weken geleden ben ik terug gebracht samen met mijn vriendin. Helaas waren wij beide ziek en hadden we klitten in onze vacht. Tot mijn grote spijt heeft mijn lieve vriendin het niet gered. Met mij gaat gelukkig alles goed inmiddels. Ik mag daarom ook opzoek naar een nieuw huisje. Daar ben ik echt aan toe, want ik mis een lieve dame naast mijn zijde.

Bijzonderheden plaatsing:

Dex

Leeftijd: Begin oktober 2017 geboren

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Deze 3 broers zijn ieder opzoek naar een leuke knappe gezellige vriendin waarmee ze hun leven kunnen slijten.

De 3 knapperds zijn begin oktober geboren, nadat vader en moeder uit niet zulke fijne omstandigheden zijn weggehaald.

De 3 heren zijn gecastreerd en gevaccineerd en zitten buiten.

Ze zijn heel nieuwsgierig en komen graag wat lekkers uit je handen halen. Ze zijn klein van stuk, ongeveer 1,5 kg.

 

Wie heeft er voor hen een fijn huis met vriendin?

De broers mogen ieder apart weg. Een eventuele groepskoppeling is ook mogelijk

Bijzonderheden plaatsing: Kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Daario en Khal zijn inmiddels gekoppeld en verhuisd.

Geadopteerd

Geadopteerd

Geadopteerd

Geadopteerd

Geadopteerd

Geadopteerd

Beschrijving: Jonge konijnen Alfa, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf, Hotel, India, Juliett, Kilo en Lima zoeken huis!

 

Deze broers en zussen zijn opzoek naar een nieuw huis. Inmiddels is het ene nest van 7 ongeveer 16 weken oud en het 2e nest van 4 is nu ongeveer 12 weken oud. India is een voedster die we bij de groep hebben gezet ivm dat zij wat schuw was. Inmiddels is ze helemaal bijgetrokken en gaat goed met de groep mee. Graag zouden we haar dan ook als koppel willen uitplaatsen met 1 van de 8 rammen; Alfa, Bravo,Echo,Foxtrot,Golf, Hotel, Kilo of Lima.

Dan hebben we ook nog de 3 dames Charlie, Delta en Juliett. Zij kunnen ook uitgeplaatst worden als koppel met 1 van hun broers.

Het is een gezellig zooitje ongeregeld die gek zijn op eten. Zodra je aankomt lopen staan ze alle 12 voor het hekje.

Moeder is een kruising Vlaamse reus /hangoor en papa een standaard formaat konijn met staande oren. Daarom zullen deze konijnen wel wat groter worden dan het standaard formaat konijn. Naar schatting zullen ze rond de 4 kg gaan wegen. Dit kunnen we niet met zekerheid zeggen. Zo groot als een raszuivere Vlaamse reus zullen ze in ieder geval niet worden.

 

Bijzonderheden: Alleen Alfa, Bravo en India zijn nog opzoek naar een nieuw huisje.

Geadopteerd

Geadopteerd

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

0630729778

Rekeningnummer:

 

NL09 RABO 0134487095

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens.

 

 

© Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.