Rammen

Rammen

 

Op deze pagina ziet u de rammen die geadopteerd kunnen worden. Alle rammen worden, voordat zij geplaatst kunnen worden, gecastreerd. Dit om overpopulatie van konijnen te voorkomen. Als je meer wilt weten of de ram die opzoek is naar een nieuw huisje klik dan op de foto. Wilt u graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een ram stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

De website is niet altijd bijgewerkt ivm de drukte. De verzoring van de konijnen gaat ten alle tijden voor. Bel of mail gerust als u opzoek bent naar een specifiek konijn.

Iejoor

Leeftijd: Ongeveer 8 maanden

Kan geadopteerd worden

vanaf 26 januari 2018

Ras: Hangoordwerg

Beschrijving: Iejoor is afgestaan. Ze hadden hem ongecastreerd gekoppeld aan een gecastreerde voedster. Dit liep helemaal fout helaas. Iejoor zijn oren zijn flink toegetakeld door de voedster. Gelukkig is alles goed genezen, maar zijn oren zijn wel gehavend. Het maakt hem geen minder leuk konijn. Iejoor is een nieuwsgierige actieve en relaxt konijn. Hij vindt aandacht heel erg leuk.

Bijzonderheden plaatsing: Iejoor heeft geen wintervacht en kan nu alleen binnen geplaatst worden.

Gereserveerd

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Scribbel. Ik moest weg omdat ik voor babies had gezorgt. Helaas hadden de mensen geen geld om mij te laten castreren dus vonden ze het beter om mij weg te doen.

Inmiddels ben ik naar de lieve dokters geweest van Dierendokters Breda en kan ik geen babies meer maken. Ik heb ook nog eens 2 prikjes gehad tegen enge konijnen ziektes dus ik ben er helemaal klaar voor om te gaan daten. Ze hebben mij altijd een beetje links laten liggen waardoor ik mensen soms wat spannend vind. Maar met eten ben ik wel stiekem om te kopen.

Bijzonderheden plaatsing: Scribbel kan zowel buiten als binnen geplaatst worden

Kan per direct geadopteerd worden

Scribbel

Volvo

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar oud

Kan geadopteerd worden

vanaf 26 januari 2018

Ras: Dwerg konijn

Beschrijving: Ik Volvo. Ik zat in een heel klein vies hokje. Kon nergens mijn pootjes strekken. Gelukkig was daar ineens iemand van de opvang die mij kwam ophalen. Ze vonden het zo zielig.

Ik zit nu lekker in een schoon hok die ikzelf dagelijks lekker vies maak hahah. Ik vond de aandacht op de opvang allemaal wel spannend. Daarom verstopte ik me regelmatig in het huisje. Maar ik merk dat ze heel lief zijn en dat ik niet bang hoef te zijn. ik durf nu zelfs al een aai te komen halen. Ik ben naar de dierenarts geweest en mag nu opzoek naar een mooi huisje.

Bijzonderheden plaatsing: Volvo kan zowel binnen als buiten gepaatst worden

Leeftijd: Ongeveer 6 maanden

Ras: Kruising dwerghangoor

Beschrijving: Ik ben Tompoes. Ik kom uit een zogehete "pretnest". Mensen vonden het leuk om mijn papa en mama kindjes te laten maken. Toen we er eenmaal waren vonden de mensen het niet meer leuk. We maakten te veel rotzooi zeiden ze. Dus moesten we allemaal weg. Turf is onze papa en Muis onze mama. Zij hebben net als mijn broer Yogi al een mooi huisje gevonden via de opvang. En nu mag ik ook gelukkig.

 

Nou spannend allemaal hor!

Bijzonderheden plaatsing: Tompoes kan zowel buiten als binnen geplaatst worden

Kan per direct geadopteerd worden

Tompoes

Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Higgings. Helaas voor mij zit ik nu voor de 2e keer bij Konijnenopvang Knaller. Ik had een heel goed leuk huisje gevonden met een leuke dame. Helaas ging zij ineens dood. Echt zo zielig. Daarom ben ik nu weer terug. Hopelijk kan ik nu een echte 4-ever home vinden.

Ik vind het allemaal wel wat spannen in het begin. Maar als ik eenmaal aan je gewend ben kom ik graag een aai over mijn kop halen.

Bijzonderheden plaatsing: Higgings heeft geen wintervacht en kan daarom op dit moment alleen binnen geplaatst worden

Kan per direct geadopteerd worden

Higgings

Claus

Kan geadopteerd worden

vanaf 26 januari 2018

Leeftijd: Onbekend schatting jonger dan 2 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Claus. Samen met Santa bij mensen neergezet, omdat ze ons anders zouden dumpen. Mijn vacht zit een beetje door de war en plakt wat. Dit komt doordat mijn broer en ik iedere keer de baas over elkaar wilde spelen. We zijn nu uit elkaar gehaald voordat er gewonden vallen.

Ik ben inmiddels gecastreerd en mag opzoek gaan naar een nieuw huisje. Ik ben klein van stuk en vind het allemaal wat spannend. Toch kan ik de verleiding van wat lekkers toch moeilijk weerstaan.

Bijzonderheden plaatsing: Claus kan zowel buiten als binnen geplaatst worden

Leeftijd: Onbekend schatting jonger dan 2 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Ik ben Santa. Samen met Claus bij mensen neergezet, omdat ze ons anders zouden dumpen. Mijn vacht zit een beetje door de war en plakt wat. Dit komt doordat mijn broer en ik iedere keer de baas over elkaar wilde spelen. We zijn nu uit elkaar gehaald voordat er gewonden vallen.

Helaas heb ik zogehete olifantentanden. We proberen dit nu met de dierenarts weer goed te krijgen. Als dit niet lukt dan moeten mijn tanden getrokken worden. Gelukkig kan ik zonder voortanden ook gewoon goed blijven eten.

Bijzonderheden plaatsing: Claus kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. IVM de medische zorg die Santa op dit moment nodig heeft kan hij nog niet geadopteerd worden.

Wel kan Santa al gereserveerd worden.

Santa

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

info@konijnenopvangknaller.com

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Telefoon

Email

Tel: 0630729778

CONTACT

Bezoekadres

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens links van deze tekst.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.