The Undateables

The Undateables

The Undateables

 

Helaas komen er op de opvang ook veel konijnen binnen die ziek zijn en/of een aandoening hebben. Wij vinden dat deze konijnen ook een kans verdienen op een goed leven en geven ze daarom de benodigde medische zorg. Veel gezondheidsproblemen kunnen we goed behandelen en zelfs genezen. Echter zijn er ook konijnen met chronische problematiek waardoor ze permanent medische zorg nodig hebben en daarom niet zo snel geadopteerd worden of een permanent plekje krijgen in de opvang.

 

De zorg voor deze groep konijnen kost extra veel tijd, maar vooral veel terugkerende kosten. Denk hierbij aan kosten voor medicatie, operaties, speciaal voer, speciale bodembedekking, etc.

Voor deze konijnen hebben we het project "The Undateables" in het leven geroepen.

Dit project houdt in dat je op afstand 1 of meerdere van deze konijnen financieel kan adopteren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Op deze pagina staan foto's van onze Undateables. Wanneer je op de foto klikt komt er een pagina te voorschijn van het konijn op de foto. Op deze pagina staat allerlei informatie over het desbetreffende konijn. Naast de leeftijd en geslacht kun je lezen waarom het konijn bij het project "The Undateables" zit en wat hij/zij mankeert en welke behandeling hij/zij krijgt. Ook zullen er met enige regelmaat updates en foto's geplaatst worden.

 

. Bij het financieel adopteren van een konijn maak je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een zelf te kiezen bedrag (minimaal 25 euro per jaar) over naar het rekeningnummer van Konijnenopvang Knaller NL77 RABO 0330 5704 98. Vermeld daarbij in de beschrijving graag de naam van het konijn(en) welke je financieel adopteert.

Als adoptiebaasje op afstand krijgujeeen adoptiecertificaat, een Knallertas, 4 x per jaar een persoonlijke update van het konijn dat je financieel hebt geadopteerd en je naam komt bij het konijn op de website te staan. Ook is het mogelijk om het logo van je bedrijf hier neer te zetten wanneer je bedrijf het konijn adopteert.

 

Een konijn kan door meerdere mensen financieel geadopteerd worden. Met een maximum van 3.

Spreekt 1 of meerdere konijnen je aan en wil je ze graag financieel adopteren, vul dan onderstaand formulier in.

 
 
 
 

 

 
 

The Undateables

Noxx

Higgins

Higgings

Meneer de Wit

Jozef

Aura & Tommy

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.