Meneer de Wit

The Undateables

MENEER DE WIT

Het verhaal van Meneer de Wit

 

Sinds 1 jaar zit Meneer de Wit bij ons in de opvang. Meneer de Wit zat in een tuincentrum in een kleine glazen bak allemaal te niesen. Al meerdere keren was het personeel van het tuincentrum erop gewezen dat dit konijn ziek was. Helaas grepen zij niet in. Vervolgens zijn wij van de opvang naar dit tuincentrum toegestapt en hem daar weggehaald. De eigenaar van het tuincentrum weigerde hem de juiste zorg verlenen. We konden hem overkopen voor 10 euro. Dit hebben we bij hoge uitzondering gedaan. Meneer de Wit moest daar gewoon weg.

 

Karakter.

Meneer de Wit vindt het heerlijk om languit in het zonnetje te liggen. Vaak ligt hij dan ook in een hele diepe slaap op zijn zij. Hij eet graag wat lekkers uit je hand en komt altijd kijken als je voor zijn hok/ren staat. Zodra hij in de gaten heeft dat je hem moet pakken dan is meneer meteen weg. Hit komt door de medicatie die wij hem dagelijks moesten geven.

 

Leeftijd:

Meneer de Wit is van januari 2017.

 

Behandeling Meneer de Wit:

Op dit moment krijgt Meneer de Wit geen behandeling meer met medicatie. Meneer de Wit zit buiten en je merkt dat dit ten goede komt van zijn verkoudheid. Hij niest af en toe nog wel wat. Maar echt snot is er niet.

Om Meneer de Wit zijn weerstand optimaal te houden krijgt hij speciale gedroogde kruiden naast zijn gewone voeding.

Meneer de Wit kan geadopteerd worden. Daarom staat hij ook tussen de adoptiekonijnen. Echter doordat hij al 1 jaar bij ons zit en mensen hem vaak voorbij lopen op de opvang valt hij toch onder de Undateables. Hopelijk vinden we toch binnenkort een goed huisje voor hem.

WIE ADOPTEERT MENEER DE WIT?

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.