Voedsters

Voedsters

 

Op deze pagina ziet u de voedsters die geadopteerd kunnen worden. Sommige voedsters zijn gecastreerd. Dit doen wij alleen wanneer dit medisch noodzakelijk is. Voor een gecastreerde voedster vragen wij een hoger bedrag aan adoptie kosten i.v.m. dat de ingreep van castratie vrij hoog is. Wilt u graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een voedster stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

De website is niet altijd bijgewerkt ivm de drukte. De verzoring van de konijnen gaat ten alle tijden voor. Bel of mail gerust als u opzoek bent naar een specifiek konijn.

Leeftijd: Ongeveer 7 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Hoi ik ben Tika. Ik ben helaas afgestaan, omdat mijn vriendje is overleden en men geen konijnen meer wilde houden. Ik bleek wat last van mijn hormonen te hebben dus ben ik in de opvang gecastreerd.Wel fijn want ik voel me een heel stuk rustiger. Ik ben geen kroelkont. Ik wil gewoon konijn zijn. Ik huppel graag rond en ben gek op graven en de boel overhoop halen. Ik zoek daarom ook een huisje met leuke vent waar ik mezelf kan en mag zijn.

Bijzonderheden plaatsing: Tika is een echt buitenkonijn

Kan per direct geadopteerd worden

Tika

Leeftijd: Onbekend

Ras: Dwergkonijn klein

Kan per direct geadopteerd worden

Beschrijving: Ik ben Pukje. Ik heb best wel pech. Word ik eerst met mijn zieke vriendje buiten gedumpt. Vervolgens gelukkig bij de opvang terecht gekomen, sterft na 2 weken mijn lieve man.

Gelukkig vond ik snel een nieuwe liefde met een goed huisje. Helaas na een aantal weken overleed hij ook ineens.

Dus nu zit ik weer bij de opvang. Hopelijk heb ik straks mee geluk. Ik ben klein van stuk, maar sta mn dametje wel. Ik zoek een leuke man waar ik heerlijk tegenaan kan kruipen.

Bijzonderheden plaatsing: Pukje kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Pukje

Leeftijd: Onbekend

Ras: Hangoor

Kan per direct geadopteerd worden

Beschrijving: Ik ben Sanne. Ik ben ooit gevonden en bij de opvang terecht gekomen. Al snel had ik een goed nieuw huisje. Daar heb ik meer dan een jaar gezeten. En toen gebeurde er wat verdrietigs..... mijn lieve man ging dood. Daarom moest ik weet terug naar de opvang. Nu mag ik opnieuw opzoek naar een leuke man. Ik ben een gezellige tante die graag wat lekkers komt halen. Ik ben ook gezellig actief. Spelen met een balletje en lekker graven vind ik helemaal top.

Bijzonderheden plaatsing: Sanne kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Sanne

Leeftijd: Geboren 1-3-2017

Ras: Leeuwenkop

Beschrijving: Ik ben Isabeau. Hoe vinden jullie mijn mooie lokken? Doe moeten soms wel gebrosteld worden. Maar ik verg niet zoveel onderhoud als een Teddy zijn vacht.

Ik ben bijna 1 jaar oud en wat zou het fijn zijn als ik voor mijn verhaardag....uuhh bedoel verjaardag een mooi nieuw huisje zou vinden. Ik ben opzoek naar een leuke man waarmee ik mag hokken. Wie wilt er met mij mee op date? Oja ik heb op dit moment geen wintervacht dus nu het koud is mag ook nog niet naar buiten. Ik kan eventueel wel in een schuur met een dik pak stro. Dan heb ik zowel het stro al een leuke man om me warm te houden. Van het voorjaar zou ik het toch wel heel fijn vinden om buiten te mogen gaan wonen waar ik lekker actief bezig kan zijn.

Kan per direct geadopteerd worden

Bijzonderheden plaatsing: Bijzonderheden plaatsing: Sanne kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.Isabeau is geacstreerd. ZIj mag echter alleen bij een gecastreerde ram geplaatst worden.

Isabeau

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

info@konijnenopvangknaller.com

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Telefoon

Email

Tel: 0630729778

CONTACT

Bezoekadres

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens links van deze tekst.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.