Voedsters

Leeftijd: Ongeveer 8 jaar

 

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Dit is Madelief. Helaas zit Madelief voor de 2e keer bij ons in de opvang. Haar partner, Luuk, is helaas overleden. Aangezien men wilde stoppen met het houden van konijnen is Madelief weer terug bij ons in de opvang. Madelief is een jeugdige dame van 8 jaar oud ;-) . Ze heeft mooi lange manen die wekelijks wel even gekamd moeten worden, want mw. is een echte ijdeltuit.De rest van haar vacht is kortharig.

Wie heeft er een leuke gecastreerde ram die voor de mooie lokken van Madelief valt?.

Bijzonderheden plaatsing: Madelief heeft lange lokken rond haar kopje en billen. Deze moeten wekelijks even gekamd worden. De rest van haar vacht is kortharig.

Voedsters

 

Op deze pagina ziet u de voedsters die geadopteerd kunnen worden. Sommige voedsters zijn gecastreerd. Dit doen wij alleen wanneer dit medisch noodzakelijk is. Voor een gecastreerde voedster vragen wij een hoger bedrag aan adoptie kosten i.v.m. dat de ingreep van castratie vrij hoog is. Wilt u graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een voedster stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

De website is niet altijd bijgewerkt ivm de drukte. De verzoring van de konijnen gaat ten alle tijden voor. Bel of mail gerust als u opzoek bent naar een specifiek konijn.

Madelief

Leeftijd: Onbekend

Geplaatst

Ras: Dwergkonijn klein

Beschrijving: Ik ben Pukje. Ik heb best wel pech. Word ik eerst met mijn zieke vriendje buiten gedumpt. Vervolgens gelukkig bij de opvang terecht gekomen, sterft na 2 weken mijn lieve man.

Gelukkig vond ik snel een nieuwe liefde met een goed huisje. Helaas na een aantal weken overleed hij ook ineens.

Dus nu zit ik weer bij de opvang. Hopelijk heb ik straks mee geluk. Ik ben klein van stuk, maar sta mn dametje wel. Ik zoek een leuke man waar ik heerlijk tegenaan kan kruipen.

Bijzonderheden plaatsing: Pukje kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Pukje

Leeftijd: Onbekend

Ras: Hangoor

Geplaatst

Beschrijving: Ik ben Sanne. Ik ben ooit gevonden en bij de opvang terecht gekomen. Al snel had ik een goed nieuw huisje. Daar heb ik meer dan een jaar gezeten. En toen gebeurde er wat verdrietigs..... mijn lieve man ging dood. Daarom moest ik weet terug naar de opvang. Nu mag ik opnieuw opzoek naar een leuke man. Ik ben een gezellige tante die graag wat lekkers komt halen. Ik ben ook gezellig actief. Spelen met een balletje en lekker graven vind ik helemaal top.

Bijzonderheden plaatsing: Sanne kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Sanne

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

0630729778

Rekeningnummer:

 

NL09 RABO 0134487095

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens.

 

 

© Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.