Voedsters

Leeftijd: Ongeveer 8 jaar

Ras: Dwergkonijn

Beschrijving: Dit is Madelief. Helaas zit Madelief voor de 2e keer bij ons in de opvang. Haar partner, Luuk, is helaas overleden. Aangezien men wilde stoppen met het houden van konijnen is Madelief weer terug bij ons in de opvang. Madelief is een jeugdige dame van 8 jaar oud ;-) . Ze heeft mooi lange manen die wekelijks wel even gekamd moeten worden, want mw. is een echte ijdeltuit.De rest van haar vacht is kortharig.

Wie heeft er een leuke gecastreerde ram die voor de mooie lokken van Madelief valt?.

Bijzonderheden plaatsing: Madelief heeft lange lokken rond haar kopje en billen. Deze moeten wekelijks even gekamd worden. De rest van haar vacht is kortharig.

 

Voedsters

 

Op deze pagina zie je de voedsters die geadopteerd kunnen worden. Sommige voedsters zijn gecastreerd. Dit doen wij alleen wanneer dit medisch noodzakelijk is. Voor een gecastreerde voedster vragen wij een hoger bedrag aan adoptie kosten i.v.m. de ingreep. Wil je graag een afspraak maken voor adoptie en koppeling van een voedster, stuur dan een mailtje naar info@konijnenopvangknaller.com

In verband met de drukte, kan het zijn dat niet altijd alle rammen in onze opvang al op de website staan. Bel of mail gerust als je op zoek bent naar een specifiek konijn en je deze niet kunt vinden hieronder.

Madelief

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.