Afstaan

Een konijn afstaan

Jaarlijks worden er ongeveer 6000 konijnen gedumpt. Vooral voordat de zomervakantie begint. Mensen hebben geen zin, tijd en of geld om een goede oppas voor het konijn te vinden voor de vakantieperiode. Vaak worden deze dieren dan gedumpt in een park of bos. Men denkt dat deze konijnen in het wild wel zullen overleven, want ‘ze hebben heerlijk de vrijheid’, maar heelaas overleeft negen van de tien konijnen niet eens het eerste “vrije” jaar. Ze vallen ten prooi aan wilde dieren en of worden ziek en overlijden.

 

Mocht je niet meer voor je konijn kunnen zorgen, laat ze dan niet zomaar achter, maar breng ze bij een konijnenopvang. Wij zorgen er met alle liefde voor!

 

Wil je je konijn afstaan, stuur een mail naar info@konijnenopvangknaller.com of neem contact met ons op per telefoon.

Soms gebeurt het dat je onverhoopt niet meer voor je konijn kunt zorgen. Als je niemand in je omgeving hebt, die de zorg van je konijn kan overnemen, dump dan niet je konijn in de natuur, maar kom dan naar de konijnenopvang.

 

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.