Afstandsvoorwaarden

AFSTANDSVOORWAARDEN

Bij ons kun je terecht voor afstand van je konijn(en). Helaas zijn we genoodzaakt om 1-malig een bijdrage per konijn te vragen wanneer je je konijn komt brengen. Dit omdat dat wij geen subsidie van de gemeente ontvangen en afhankelijk zijn van donaties en giften. Dit geld wordt o.a. besteed aan hooi, stro en voeding voor het konijn. Daarnaast ook voor eventuele medische kosten die genoodzaakt zijn zoals castratie, vaccinatie of mogelijk eventuele andere medische problemen. Daarbij blijven de konijnen minimaal 2 weken bij ons om hun gedrag en gezondheid te kunnen observeren. Zodat ze gezond en wel op zoek kunnen naar een nieuw huisje.

 

Steeds vaker krijgen we afstandskonijnen binnen die wat mankeren. Denk hierbij aan bijv. te lange tanden. Dit betekent vaak dat we dan extra kosten kwijt zijn voor de dierenarts. Daarom worden alle afstandskonijnen bij binnenkomst in jouw bijzijn gecontroleerd. Mochten er dan problemen geconstateerd worden waardoor wij met het konijn naar de dierenarts moeten, dan vragen wij een extra bijdrag. Wij vragen hiervoor je begrip.

 

  • Je konijn dient gezond te zijn. Is dit niet het geval of is er een twijfel, geef dit dan aan in je e-mail.
  • Voor afstandskonijnen die medisch iets mankeren worden extra kosten in rekening gebracht.
  • Je konijn(en) worden bij aanvang in de opvang in jouw bijzijn gecheckt. We kijken naar de vacht, tanden, ogen, oren en algeheel gestel. Zien wij op het moment van de check een (medisch) probleem dan stellen wij je hiervan op de hoogte.
  • Mocht bij de gezondheidscheck naar voren komen dat het konijn een probleem heeft waarvoor medisch ingegrepen dient te worden (bijv. medicatie toedienen, bezoek dierenarts etc.) dan zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.
  • Je konijn dient minimaal gevaccineerd te zijn voor RHD1 en myxomatose met het vaccin Nobivac en minsten 6 maanden geldig. Als bewijs hiervoor lever je een vaccinatieboekje aan of de gespecificeerde rekening van de dierenarts indien er geen vaccinatieboekje aanwezig is.
  • Bij het brengen van het konijn (en) graag het voer meenemen wat het konijn gewend is. Mocht je eventuele andere spullen, zoals hooi, stro, bakjes etc over hebben, dan ontvangen wij die graag.

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn vanaf heden geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 15.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

06 - 83060220

2018 © Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.