Jozef

The Undateables

Het verhaal van Jozef

 

Jozef komt samen met 5 andere konijnen uit een verwaarloosde omgeving. Hoe goed het baasje het ook bedoelde, de zorg die Jozef en de andere konijnen kregen waren niet voldoende om op een verantwoorde manier konijnen te houden. Gelukkig zag het baasje dat ook in en schakelde hulp in. Jozef is helaas 1 van de 6 konijnen die er het slechtste aan toe is. Jozef is flink verkouden, mager, had flinke lange nagels en heeft last van plakpoep. Jozef is nog niet gecastreerd. Maar zolang hij nog gezondheidsproblemen heeft gaat hij niet gecastreerd worden.

Karakter.

Jozef is een lief rustig manneke. We moeten hem nog wat beter leren kennen, want hij zit nog niet zo lang bij ons in de opvang.

 

Leeftijd:

Jozef is ongeveer 2 jaar oud.

 

Behandeling Jozef:

Op dit moment krijgt Jozef een behandeling met antibiotica. Aangezien dit nog niet voldoende werkt gaan we binnenkort een rontgenfoto laten maken. Wellicht dat die ons meer kunnen vertellen wat er met hem aan de hand is.

Ook krijgt Jozef een behandeling met me voor zijn plakpoep.

Om Jozef zijn weerstand weer op peil te krijgen, krijgt hij speciale gedroogde kruiden naast zijn gewone voeding.

Jozef zit op speciale bodembedekking, namelijk ecopet. Dit zijn kartonsnippers. Deze bevatten geen stof waardoor zijn neus niet extra geirriteerd kan raken.

Jozef krijgt speciale biks namelijk van Trovet gemengd met Sience selective junior voor extra eiwitten om aan te sterken.

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

0630729778

Rekeningnummer:

 

NL09 RABO 0134487095

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens.

 

 

© Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.