Noxx

The Undateables

Het verhaal van Noxx

 

1e paasdag 2017 kwam Nox binnen samen met 4 voedsters en 1 nest van 8 jonkies van ongeveer 10 dagen oud naar de opvan. Zij waren allen gevonden in een park in Kapelle Belgie. Zo op het eerste ogenblijk leek er met Noxx vrij weinig aan de hand. Helaas niet lang nadat hij in de opvang zat werd Noxx verkouden. Hij heeft hiervoor medicatie gekregen en hij raakte van zijn verkoudheid af. Helaas na weer een aantal weken kreeg Noxx weer een snotterneusje. Vele soorten medicaties later, die allemaal niks bleken te helpen heeft Noxx chronisch snot ontwikkeld en zit hij nog altijd in de opvang

 

Karakter.

Noxx is een temide konijntje die graag bij je op de bank komt zitten. Dit deed hij bij het pleeggezin namelijk ook heel graag. Hij moet eerst vertrouwen winnen voordat hij zomaar naar je toe durft te komen. Heel soms kan hij angstig reageren en rent dan snel weg. Als je hem rustig benaderd blijft hij gewoon zitten en als hij je echt vertrouwd kan hij het lekkers wat je in je hand vast hebt ook niet weerstaan.

 

Leeftijd:

Naar schatting is Noxx nu bijna 1,5 jaar oud. We hebben hem naar schatting de geboortedatum 2 december 2016 gegeven.

 

Behandeling Noxx:

Op dit moment krijgt Noxx geen behandeling meer met medicatie. Wel spoelen wij zijn neus met een zoutoplossing wanneer hij erg snotterig is.

Noxx zit op speciale bodembedekking, namelijk ecopet. Dit zijn kartonsnippers. Deze bevatten geen stof waardoor zijn neus niet extra geirriteerd kan raken.

Om Noxx zijn weerstand optimaal te houden krijgt hij speciale gedroogde kruiden naast zijn gewone voeding.

Noxx is financieel geadopteerd door: Anita Klaassen

Volg ons online via facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de opvang.

 

CONTACT

Bezoekadres

Burgemeester Serrarislaan 2

4835LH Breda

Email

info@konijnenopvangknaller.com

Telefoon

0630729778

Rekeningnummer:

 

NL09 RABO 0134487095

OPENINGSTIJDEN

 

Wij werken alleen op afspraak.

Wilt u graag langskomen dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens.

 

 

© Copyright Konijnenopvang Knaller. All Rights Reserved.