Rammen

RAMMEN

Alexander

 

 

Deze knappe kop is Alexander. Deze jonge ram van ongeveer 7 maanden zoekt een vriendin die ongeveer even oud is.

 

Alexander is een speels mannetje, maar vind mensen af te toe nog wat spannend. Deze jonge ram van ongeveer 7 maanden zoekt een vriendin die ongeveer even oud is. Heb jij de perfect match voor Alexander?

 

 

 

Arie

 

Deze donkerkleurige Japanner heet Arie Hij is inmiddels anderhalf jaar oud. Arie heeft zijn draai in de opvang aardig gevonden en komt nieuwsgierig kijken als je zijn ren bezoekt. Als je iets te eten bij hebt, is het helemaal goed! Hij vindt het wel fijn als je zorgt voor wat kleinere stukjes eten. Arie is namelijk bij ons binnengekomen met olifantentanden. Na een bezoek aan de dierenarts is dit gelukkig verholpen.

 

Heb jij een perfecte match voor Arie?

 

 

Trippel

 

Deze schattige hangoor is bij ons als gevonden binnengebracht. De afgelopen weken hebben wij hem goed vertroeteld, maar de tijd is gekomen dat Trippel op zoek mag naar een nieuw thuis.

 

 

Heb jij een fijn thuis voor deze nieuwsgierige ram?

 

 

Bobo

 

Deze knappe boy is pas een aantal maanden oud. Hij is geboren eind mei van dit jaar. Hij is daarom nog op ontdekkingstocht en is erg nieuwsgierig. Af en toe vindt hij aandacht nog wel een beetje spannend, maar met een vaste vriendin zal dit helemaal goed komen!

Elmer

 

Dit jonge rammetje is geboren eind augustus 2018. Deze puber is nog wat in de groei. Elmer is een energiek konijntje die volop in beweging is en geregeld om aandacht vraagt. Hij komt dan ook graag kijken of je wat te eten bij je hebt.

 

Heb jij voor Elmer een leuk speels vriendinnetje? Plan dan een date met deze puber!

 

Sjors

 

Dit is Sjors en Sjors is een lieverd die graag wat aandacht wil van zijn baasjes. Hij is erg nieuwsgierig en zit altijd vooraan als het etenstijd is. Deze ram is inmiddels bijna anderhalf jaar oud en is toe aan een lieve vriendin.

 

Heb jij voor deze mooie zwart-witte hangoor een nieuw thuis? Sjors kan natuurlijk ook gekoppeld worden aan een voedster bij ons uit de opvang!

 

Jimmy

 

Daar hebben we Jimmy! Jimmy is een enthousiaste dwerg met een leuk pluizig koppie. Jimmy heeft een eigenwilletje en zoekt daarom ook een dame met wat pit! Hij is altijd te porren voor een handje kruiden of wat hooi.

 

Heb jij die dame met pit die op zoek is naar onze Jimmy? Maak dan snel een afspraak en wie weet kunnen ze samen de kerst doorbrengen!

 

Flip

 

Flip kijkt een beetje treurig, omdat hij weinig zin had om op de foto te gaan. Niet dat hij niet van een beetje aandacht houdt, maar voor de lens staan is niet zijn hobby. Flip is een vrijbuiter en voor een beetje ren, draait hij zijn pootjes niet om. Het is een klimmertje, maar voor een leuke dame blijft hij graag in zijn ren.

 

Heb jij deze lieve voedster waar Flip met alle liefde voor in zijn ren blijft zitten? Laat ze elkaar dan ontmoeten!

 

The royals

 

We hebben prins Floris, prins Maurits, prins Bernhard, prins Pieter-Christiaan, prins Constantijn en tot slot koning Willem-Alexander. Deze 6 prinsen zijn op zoek naar een baasje die hen koninklijk kan behandelen, want de vacht van een Angora vraagt namelijk wel wat aandacht. Een Angora heeft een lief, aanhankelijk en rustig karakter. Ze zijn erg nieuwsgierig en loslopen vinden ze fijn!

 

Iedere prins is op zoek naar een eigen prinses! Heb jij een lieve prinses voor een van onze prinsjes?

 

Bilbo

 

Deze vrolijke bruin-witte hangoor is Bilbo. Hij is op zoek naar een lief vrouwtje om het nieuwe jaar mee in te gaan.

 

Heb jij een huisje voor Bilbo? Laat het ons dan weten!

 

KONIJNENOPVANG CHEWS&SHELTER

 

Concordiastraat 27

4811 NA Breda

info@konijnenopvangknaller.com

06-83060220

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 - 18.00 uur

Op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

 

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Shelter.

All Rights Reserved.