Voedsters

VOEDSTERS

Veerle

 

 

Veerle is een rustige voedster van ongeveer 1 a 3 jaar. We weten haar leeftijd niet, aangezien Veerle nog een van de laatste konijntjes is uit Beerse. Na een paar maanden in de opvang vindt Veerle het wel tijd voor een for-ever-home. Kan jij Veerle dit bieden?

 

Janne

 

Deze lieve dwerg heet Janne. Janne is gek op eten en vooral op paardenbloem. Dit wil ze graag samen met een leuke ram gaan nuttigen.

 

Janne is ongeveer 2 jaar oud, maar dat hebben de vorige baasjes niet exact kunnen bevestigen.

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Janne?

 

 

Luis

 

Luis is een van onze laatste voedsters uit Beerse. Ze is wat langer bij ons gebleven aangezien ze jonkies heeft gehad. Inmiddels is Luis er helemaal aan toe om met een ram verder te gaan leven. Luis is rustig qua karakter en vindt het prettig om geaaid te worden. Heb jij de ideale ram voor deze lieve voedster? Maak dan een afspraak!

 

Aagje

 

Dit dwerg schatje in kleur Chinchilla is ongeveer 6 maanden oud en wil graag een vast huisje samen met een leuke ram. Aagje is soms nog wat voorzichtig, maar als je haar even de tijd geeft komt ze nieuwsgierig naar je toe. Wil jij jouw ram koppelen aan onze Aagje? Of wil je haar koppelen met een ram uit onze opvang, maak dan een afspraak!

 

 

Blossom

 

Deze prinses van ongeveer 2,5 jaar oud is op zoek naar een galante prins. Met haar mooie manen zit Blossom te wachten op een nieuwe man in haar leven. Mag Blossom in jouw paleisje komen wonen?

 

 

Strong

 

Strong is een lieve wat verlegen voedster van ongeveer 5 jaar. Strong is een otterkleurig dwergkonijn.

 

Ze heeft de afgelopen jaren wat liefde en aandacht gemist en zoekt daarom een rustig gecastreerd mannetje. Heb jij een nieuw thuis voor deze knappe dame?

 

 

Klaver

 

Klaver is een voedster van 2,5 jaar oud. Samen met Blossom is ze naar onze opvang gekomen, omdat hun baasjes niet meer voor hen konden zorgen. Klaver is een lieve dwerg, die na lange tijd met een dame gewoond te hebben, nu wil gaan ‘hokken’ met een ram.

 

Heb jij die ram die je graag wilt gaan koppelen aan Klaver, maak dan met ons een afspraak!

 

 

 

Amber

 

Amber is een van onze laatste voedsters uit Beerse. Het heeft wat langer geduurd voordat we op zoek konden naar nieuw thuis, omdat Amber in de tussentijd nog moeder is geworden. Inmiddels zijn de kids het huis uit en is Amber toe aan een lieve ram.

 

 

 

Yara

 

Yara zit al een tijdje bij ons in de opvang en is nu toch echt op zoek naar een forever-home. Yara is ongeveer 3 jaar en zoals je kan zien op de foto is ze gek op kruiden. Yara heeft een rustig karakter en kan er van genieten om samen tegen een maatje aan te slapen.

 

 

 

 

 

Jans

 

Deze giant van 6 maanden is Jans. Jans is een Lotharinger en dus een konijn wat aardig aan de maat is, maar is heel lief en rustig van karakter. Jans is op zoek naar een vriendje van ongeveer gelijk formaat. Door haar postuur heeft Jans ook genoeg ruimte nodig om geregeld haar poten te kunnen strekken. Heb jij voor haar een buddy?

 

 

Snufje

 

Dit Snufje is ongeveer 7 maanden oud en op zoek naar een maatje. Snufje is een rustig konijntje wat graag de kat uit de boom kijkt. Wil jij ons Snufje een nieuw thuis geven samen met een rustig rammetje? Maak dan snel een afspraak!

 

 

Happy

 

Deze Nederlandse hangoor dwerg doet haar naam eer aan. Deze vrolijke voedster is dan ook altijd enthousiast als je haar begroet, maar wil eigenlijk gewoon heel graag een net zo vrolijk vriendje. Happy is ongeveer 8 maanden oud.

 

Heb jij thuis nog een plekje voor Happy?

 

 

 

Sunna

 

Sunna is nog een konijntje uit Beerse. Helaas was er niet voldoende klik met haar vorige match, maar we geven niet op voor deze lieve voedster!

 

We zoeken voor Sunna een rustige ram die haar lekker wat aandacht kan geven en waar ze lekker tegen aan kan kruipen tijdens koude nachten. Heb jij die lieve ram? Of wil je Sunna laten koppelen met een van onze rammen? Bel gerust voor een afspraak!

 

 

Kendra

 

Deze lieve rustige voedster is een van onze laatste konijnen uit Beerse. Kendra heeft wat langer bij ons in de opvang gezet, omdat wij haar graag nog wat extra aandacht wilde geven.

 

Inmiddels is Kendra helemaal ready-to-go en zou graag lekker tegen een rustige ram aan kruipen tijdens deze koude nachten. Heb jij een kroelkonijn voor onze Kendra? Plan dan snel een ontmoeting!

 

KONIJNENOPVANG CHEWS&SHELTER

 

Concordiastraat 27

4811 NA Breda

info@konijnenopvangknaller.com

06-83060220

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 - 18.00 uur

Op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

 

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Shelter.

All Rights Reserved.