Voedsters

VOEDSTERS

Veerle

 

 

Veerle is een rustige voedster van ongeveer 1 a 3 jaar. We weten haar leeftijd niet, aangezien Veerle nog een van de laatste konijntjes is uit Beerse. Na een paar maanden in de opvang vindt Veerle het wel tijd voor een for-ever-home. Kan jij Veerle dit bieden?

 

Janne

 

Deze lieve dwerg heet Janne. Janne is gek op eten en vooral op paardenbloem. Dit wil ze graag samen met een leuke ram gaan nuttigen.

 

Janne is ongeveer 2 jaar oud, maar dat hebben de vorige baasjes niet exact kunnen bevestigen.

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Janne?

 

 

Famke

 

Famke kijkt misschien wat boos op de foto, maar deze lieverd is het er niet mee eens dat ze alleen zit. Daarom zoekt Famke een nieuwe binnenvriend! Door de vacht van Famke wil zij graag een plekje binnen in huis.

 

Famke is een Teddy Widder en heeft vachtverzorging nodig. Dat betekent iedere week een borstelsessie en 1x per 6-8 weken wil ze graag getrimd worden, mits de vacht goed wordt bijgehouden.

 

Met welke leuke ram mag zij samen gaan genieten van een mooi nieuw leven?

Luis

 

Luis is een van onze laatste voedsters uit Beerse. Ze is wat langer bij ons gebleven aangezien ze jonkies heeft gehad. Inmiddels is Luis er helemaal aan toe om met een ram verder te gaan leven. Luis is rustig qua karakter en vindt het prettig om geaaid te worden. Heb jij de ideale ram voor deze lieve voedster? Maak dan een afspraak!

 

Wendy

 

Deze lieve hangoor wordt bijna 1 jaar en zou dit graag willen vieren in een huiselijke (of leuke tuin;-)) omgeving met een leuke ram. Wil jij Wendy dit thuis geven en samen met haar haar eerste verjaardag vieren. Maak dan snel een afspraak!

 

 

Aagje

 

Dit dwerg schatje in kleur Chinchilla is ongeveer 6 maanden oud en wil graag een vast huisje samen met een leuke ram. Aagje is soms nog wat voorzichtig, maar als je haar even de tijd geeft komt ze nieuwsgierig naar je toe. Wil jij jouw ram koppelen aan onze Aagje? Of wil je haar koppelen met een ram uit onze opvang, maak dan een afspraak!

 

 

Strong

 

Strong is een lieve wat verlegen voedster van ongeveer 5 jaar. Strong is een otterkleurig dwergkonijn.

 

Ze heeft de afgelopen jaren wat liefde en aandacht gemist en zoekt daarom een rustig gecastreerd mannetje. Heb jij een nieuw thuis voor deze knappe dame?

 

 

Blossom

 

Deze prinses van ongeveer 2,5 jaar oud is op zoek naar een galante prins. Met haar mooie manen zit Blossom te wachten op een nieuwe man in haar leven. Mag Blossom in jouw paleisje komen wonen?

 

 

Klaver

 

Klaver is een voedster van 2,5 jaar oud. Samen met Blossom is ze naar onze opvang gekomen, omdat hun baasjes niet meer voor hen konden zorgen. Klaver is een lieve dwerg, die na lange tijd met een dame gewoond te hebben, nu wil gaan ‘hokken’ met een ram.

 

Heb jij die ram die je graag wilt gaan koppelen aan Klaver, maak dan met ons een afspraak!

 

 

 

Amber

 

Amber is een van onze laatste voedsters uit Beerse. Het heeft wat langer geduurd voordat we op zoek konden naar nieuw thuis, omdat Amber in de tussentijd nog moeder is geworden. Inmiddels zijn de kids het huis uit en is Amber toe aan een lieve ram.

 

 

 

Yara

 

Yara zit al een tijdje bij ons in de opvang en is nu toch echt op zoek naar een forever-home. Yara is ongeveer 3 jaar en zoals je kan zien op de foto is ze gek op kruiden. Yara heeft een rustig karakter en kan er van genieten om samen tegen een maatje aan te slapen.

 

 

 

 

 

Ruby

 

Ruby is ongeveer 1 jaar en heeft een levendig en vriendelijk karakter. Ruby is van het ras Japanner, wat goed te zien is aan haar vacht.

Heb jij een konijnenmannetje waar Ruby lekker mee kan ravotten en tegenaan kan kruipen tijdens de koude wintermaanden? Maak dan snel een afspraak! Natuurlijk kan je Ruby ook laten koppelen aan een van onze rammen in de opvang.

 

 

Jans

 

Deze giant van 6 maanden is Jans. Jans is een Lotharinger en dus een konijn wat aardig aan de maat is, maar is heel lief en rustig van karakter. Jans is op zoek naar een vriendje van ongeveer gelijk formaat. Door haar postuur heeft Jans ook genoeg ruimte nodig om geregeld haar poten te kunnen strekken. Heb jij voor haar een buddy?

 

 

Snufje

 

Dit Snufje is ongeveer 7 maanden oud en op zoek naar een maatje. Snufje is een rustig konijntje wat graag de kat uit de boom kijkt. Wil jij ons Snufje een nieuw thuis geven samen met een rustig rammetje? Maak dan snel een afspraak!

 

 

Happy

 

Deze Nederlandse hangoor dwerg doet haar naam eer aan. Deze vrolijke voedster is dan ook altijd enthousiast als je haar begroet, maar wil eigenlijk gewoon heel graag een net zo vrolijk vriendje. Happy is ongeveer 8 maanden oud.

 

Heb jij thuis nog een plekje voor Happy?

 

 

 

Annie

 

Annie is samen in de opvang gekomen met Christoph en Astrid. Alle 3 echte Hollanders. Annie heeft een mooie wit met bruine vacht en is rustig van karakter. Maar ook nieuwsgierig en alert zoals je wel kunt zien op de foto.

 

Deze knappe dame is inmiddels 10 maanden oud en wil graag gekoppeld worden aan een leuke ram.

 

 

 

Astrid

 

Astrid is samen in de opvang gekomen met Christoph en Annie. Alle 3 echte Hollanders. Astrid heeft een mooie wit met bruine vacht en is rustig van karakter. Op de foto gaan vond ze wel spannend, maar ze had het ervoor over om een nieuwe vriend te ontmoeten!

 

Heb jij die leuke ram voor Astrid of wil je haar laten koppelen met een van onze rammen?

 

KONIJNENOPVANG CHEWS&SHELTER

 

Concordiastraat 27

4811 NA Breda

info@konijnenopvangknaller.com

06-83060220

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 - 18.00 uur

Op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

 

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Shelter.

All Rights Reserved.