Voedsters

VOEDSTERS

Fief

 

Dit is Fief. Een vrolijke, lieve dame van 2 jaar oud. Samen met haar dochter is ze naar de opvang gekomen.

Fief is vooral een ondernemende dame. Ze huppelt er lekker op los en is dus op zoek naar een leuke gecastreerde man waar ze mee kan daten en lekker kan spelen?

 

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Fief?

 

Lisa

 

Deze knappe zwarte dame is Lisa. We weten helaas niet veel over de achtergrond van Lisa. Lisa is namelijk samen met Kasper gevonden in een weiland vlakbij Etten-Leur. Helaas vinden Kasper en Lisa elkaar niet zo leuk, vandaar ze ieder apart van elkaar een nieuw huisje zoeken. Lisa is gesteriliseerd en gevaccineerd. Lisa is soms wat teruggetrokken, maar als ze eenmaal wat vertrouwen in je heeft, komt ze graag bij je zitten.

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Lisa?

 

Bets

 

Dit is Bets. Bets had niet zo veel zin in om op de foto te gaan. Ze heeft niet zoveel sterallures meer op deze leeftijd. Bets is namelijk 8 jaar oud. Helemaal geen probleem, want konijnen kunnen makkelijk tussen de 10 en 12 jaar oud worden.

 

Bets is helaas weduwe geworden en daarom bij ons in de opvang terecht gekomen. Bets is rustig van karakter en vindt het heerlijk om in een bunnyflop te relaxen. Wie geeft haar nog een aantal mooie jaren met een leuke gecastreerde ram?

Mirte

 

Mirte is 1 van de laatste konijnen uit de grote groep die is gevangen in Beerse. Ze is helemaal opgeknapt en op zoek naar een huisje met vriendje.

 

Mirte is een actieve dame die altijd heel voorzichtig bij je komt kijken als je voor haar hok staat. Ze is gek op gedroogde kruiden.

 

Met welke leuke ram mag zij samen gaan genieten van een mooi nieuw leven?

 

Appel

 

Deze mooie dame is Appel en is ongeveer 1 jaar oud. Appel vindt het heerlijk om lekker rond te rennen. Ze komt graag bij je voeten snuffelen en wat lekkers bij je halen. Aaien mag, maar alleen als ze zelf naar je toekomt of lekker languit aan het luieren is. Appel is een Nederlandse hangoordwerg.

 

Nu mag Appel op zoek naar een goed nieuw huisje en gecastreerde konijnenman. Vindt ze die bij jou?

 

Tammy

 

Deze leuke energieke dame is Tammy. Ook Tammy is opgegroeid bij een fokker in Beerse, die niet meer voor haar kon zorgen.

 

Tammy is gesteriliseerd, heeft alle inentingen gehad en is weer helemaal gezond. Dus nu is het tijd voor een leuk huisje met een knappe man.

 

Vindt ze die bij jou?

Winny

 

Deze mooi spier witte hangoor dame is Winny. Winny is bijna 1 jaar oud en is samen met haar moeder naar de opvang gekomen.

 

Winny is heel nieuwsgierig, maar vindt mensen soms toch nog wel spannend. Maar wanneer je met wat lekkers aan komt zetten weet ze niet hoe vlug ze bij het deurtje van de ren moet komen te staan.

Bonbon

 

Dit is Bonbon, ook gevangen tijdens de vangactie in Beerse. Ze was naar schatting een week of 4 oud. Eigenlijk nog veel te jong zonder moeder, maar wie de moeder was, dat wisten we niet.

 

Op de opvang hebben we wat extra zorg gegeven en inmiddels is ze flink gegroeid en is het tijd om op eigen pootjes te staan.

 

Ze mag daarom op zoek naar een leuk gecastreerd mannetje.

Joy

 

Dit is Joy. Joy is een zogenaamd Rex konijn. Deze konijnen hebben een hele speciale vacht waardoor het net lijkt alsof ze van fluweel zijn. Haar karakter is echter niet van fluweel, ze is namelijk een zeer actieve dame met karakter.

 

Rexen staan er om bekend een temperamentvol karakter te hebben. We zijn daarom ook echt op zoek naar een huisje waar ze lekker kan ravotten en zich niet hoeft te vervelen.

Lepel

 

Deze dame is Lepel. Lepel is een nieuwsgierige dame van 7 jaar oud. Helaas heeft zij nog nooit in haar konijnenleven een vriendje gehad. Al die jaren is zij alleen geweest. Daarom zijn wij nu ook op zoek naar een heel goed huis voor haar met een leuke ram.

 

Lepel is inmiddels ook gesteriliseerd, want ze had wat hormonale problemen. Ze nu alleen nog maar liever geworden. Wie heeft er een gouden huisje voor deze knappe dame?

Wiesje

 

Deze prachtige choco bruine dame is Wiesje. WIesje is één van de laatste voedsters van de grote vangactie Beerse die op zoek is naar een nieuw huisje.

 

Wiesje is rustig van karakter en vindt mensen en andere konijnen soms nog wat spannend. Wie geeft haar een huisje waar ze vertrouwen kan krijgen in mensen, maar ook in een soortgenootje?

KONIJNENOPVANG CHEWS&KNALLER

 

Burg. Serrarislaan 2

4835 LH Breda

info@konijnenopvangknaller.com

06-83060220

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 17.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

Mocht je buiten deze tijden willen langskomen, kun je altijd een afspraak maken via mail of telefoon.

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Knaller.

All Rights Reserved.