Voedsters

VOEDSTERS

Fief

 

Dit is Fief. Een vrolijke, lieve dame van 2 jaar oud. Samen met haar dochter is ze naar de opvang gekomen.

Fief is vooral een ondernemende dame. Ze huppelt er lekker op los en is dus op zoek naar een leuke gecastreerde man waar ze mee kan daten en lekker kan spelen?

 

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Fief?

 

Lisa

 

Deze knappe zwarte dame is Lisa. We weten helaas niet veel over de achtergrond van Lisa. Lisa is namelijk samen met Kasper gevonden in een weiland vlakbij Etten-Leur. Helaas vinden Kasper en Lisa elkaar niet zo leuk, vandaar ze ieder apart van elkaar een nieuw huisje zoeken. Lisa is gesteriliseerd en gevaccineerd. Lisa is soms wat teruggetrokken, maar als ze eenmaal wat vertrouwen in je heeft, komt ze graag bij je zitten.

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Lisa?

 

Bets

 

Dit is Bets. Bets had niet zo veel zin in om op de foto te gaan. Ze heeft niet zoveel sterallures meer op deze leeftijd. Bets is namelijk 8 jaar oud. Helemaal geen probleem, want konijnen kunnen makkelijk tussen de 10 en 12 jaar oud worden.

 

Bets is helaas weduwe geworden en daarom bij ons in de opvang terecht gekomen. Bets is rustig van karakter en vindt het heerlijk om in een bunnyflop te relaxen. Wie geeft haar nog een aantal mooie jaren met een leuke gecastreerde ram?

Janne

 

Deze lieve dwerg heet Janne. Janne is gek op eten en vooral op paardenbloem. Dit wil ze graag samen met een leuke ram gaan nuttigen.

 

Janne is ongeveer 2 jaar oud, maar dat hebben de vorige baasjes niet exact kunnen bevestigen.

 

Heb jij een leuk vriendje en een nieuw thuis voor Janne?

 

 

Famke

 

Famke kijkt misschien wat boos op de foto, maar deze lieverd is het er niet mee eens dat ze alleen zit. Daarom zoekt Famke een nieuwe binnenvriend! Door de vacht van Famke wil zij graag een plekje binnen in huis.

 

Famke is een Teddy Widder en heeft vachtverzorging nodig. Dat betekent iedere week een borstelsessie en 1x per 6-8 weken wil ze graag getrimd worden, mits de vacht goed wordt bijgehouden.

 

Met welke leuke ram mag zij samen gaan genieten van een mooi nieuw leven?

Lotus

 

Dit witte dametje is Lotus. Lotus is pas 15 weken oud en is bij ons in de opvang gebracht, omdat ze niet zo’n fijn thuis had. In de opvang is Lotus erg nieuwsgierig en houdt ze van wat aandacht.

 

Lotus is nu op zoek naar een gecastreerd mannetje. Heb jij het vriendje voor haar?

 

Wiesje

 

Deze prachtige choco bruine dame is Wiesje. WIesje is één van de laatste voedsters van de grote vangactie Beerse die op zoek is naar een nieuw huisje.

 

Wiesje is rustig van karakter en vindt mensen en andere konijnen soms nog wat spannend. Wie geeft haar een huisje waar ze vertrouwen kan krijgen in mensen, maar ook in een soortgenootje?

Loesje

 

Loesje is een pittige hangoor voedster van 1,5 jaar. Ze is samen bij ons binnengebracht met vriend Thunder, maar Loesje is wel op zoek naar een gelijkwaardig vriendje. Het vorige baasje kon niet meer voor hen zorgen en daarom zoeken we voor Loesje een nieuw thuis.

 

Heb jij een zelfverzekerd vriendje voor Loesje? Laat ze dan met elkaar kennismaken bij ons op de opvang.

 

Strong

 

Strong is een lieve wat verlegen voedster van ongeveer 5 jaar. Strong is een otterkleurig dwergkonijn.

 

Ze heeft de afgelopen jaren wat liefde en aandacht gemist en zoekt daarom een rustig gecastreerd mannetje. Heb jij een nieuw thuis voor deze knappe dame?

 

 

KONIJNENOPVANG CHEWS&KNALLER

 

Concordiastraat 27

4811 NA Breda

info@konijnenopvangknaller.com

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Knaller.

All Rights Reserved.