Start
Page 2
Voorstellen Knaller
Doelstellingen
Bereikbaarheid
Page 2
Page 4
Page 6
Page 7
Page 2
Page 2
Page 2
Info links
Page 1
Start
Start

Stichting Konijnenopvang Knaller Breda

Knaller

Dit is Knaller. Het konijn waar de opvang naar is vernoemd. Knaller is een Vlaamse reus die met 7 weken bij een opvang is binnengebracht. Vervolgens is hij in de pleeg gegaan bij Solange aangezien hij nog niet gecastreerd kon worden. Helaas heeft Knaller, vermoedelijk door een wondje, onderhuids abcessen ontwikkeld. Dit nam zulke extreme vormen aan dat Knaller 2 x daags wondzorg kreeg die minimaal een uur duurde. In het begin was hij hier ook erg ziek van. Maar hij knapte gelukkig helemaal op. Toen was hij sterk genoeg voor een operatie. Deze operatie heeft een groot deel van de abcessen weggenomen.
Nu, een jaar later, is Knaller een super actief, vrolijk  konijn. Hij haalt regelmatig kattenkwaad uit (de katten plagen, op de eettafel springen, op de bank liggen etc.) en hij vindt het heerlijk om met je te kroelen. Knaller woont nu buiten samen met zijn grote vriendin Nina. Het was liefde op het eerste gezicht. Samen delen ze ook 1 passie. Namelijk ETEN!!! Dat kunnen deze 2 als geen ander.


De opvang is naar Knaller vernoemd, omdat wij alle opvangkonijnen KNALLERS vinden.  Knaller heeft met veel verzorging, liefde en aandacht een 2e kans gekregen. En dit is wat wij als opvang ook willen uitdragen. Alle konijnen verdienen een 2e kans!!

  

Home

Home

Stichting Konijnenopvang Knaller,     Burgemeester Serrarislaan 2,     4835 LH Breda           Tel: 0619424595