Over ons

Wie zijn wij?

Konijn Knaller

 

Dit is Knaller. Het konijn waar de opvang naar is vernoemd. Knaller is een Vlaamse reus die met 7 weken bij een opvang is binnengebracht. Vervolgens is hij in de pleeg gegaan bij Solange aangezien hij nog niet gecastreerd kon worden. Helaas heeft Knaller, vermoedelijk door een wondje, onderhuids abcessen ontwikkeld. Dit nam zulke extreme vormen aan dat Knaller 2 x daags wondzorg kreeg die minimaal een uur duurde. In het begin was hij hier ook erg ziek van, maar hij knapte gelukkig helemaal op. Toen hij sterk genoeg was voor een operatie, hebben we een groot deel van de abcessen weggenomen.

Knaller werd weer een super actief, vrolijk konijn, die niet vies was van wat kattenwaad. De katten plagen, op de eettafel springen en op de bank springen, maar hij vond ook het heerlijk om met je te kroelen. Knaller woonde buiten samen met zijn grote vriendin Nina. Het was liefde op het eerste gezicht. Samen deelde ze ook 1 passie, namelijk eten. Dat konden deze 2 als geen ander. Helaas zijn zowel Knaller als Nina inmiddels overleden. We missen ze enorm.

 

We hebben de opvang naar Knaller vernoemd, omdat wij alle opvangkonijnen KNALLERS vinden. Knaller heeft met veel verzorging, liefde en aandacht een 2e kans gekregen. En dit is wat wij als opvang ook willen, want alle konijnen verdienen een 2e kans!

Inmiddels zijn er ruim 1200 konijnen die bij ons zijn opgevangen en een nieuw huis hebben gekregen.

Solange Koziol

 

Ik ben Solange en sinds 2007 helemaal konijnengek. In augustus 2013 kwam ik op het idee om een eigen konijnenopvang te starten. En zo gebeurde het. Nu is Konijnenopvang Knaller echt een begrip in Breda. Iets waar we ontzettend trots op zijn. Samen met mijn ouders en vrijwilligers vangen wij gedumpte, verwaarloosde en afstandskonijnen op en bieden ze een 2e kans. In onze opvang krijgen ze de benodigde (medische) zorg en gaan we hard op zoek naar een gezellig konijnenvriendje/vriendinnetje en een lief baasje wat voor ze wil zorgen. Ik merkte dat er soms mensen waren die niet meer voor hun konijn konden of wilden zorgen. En ik vond het ook heel verdrietig om te zien dat mensen hun konijnen los lieten in de natuur. Veel van deze gedumpte konijnen komen in zeer slechte toestand bij een opvang terecht (mits ze geluk hebben). Bij Konijnenopvang Knaller willen wij deze lieve dieren een goede 2e kans geven en een gezonde nieuwe start laten maken!

Sinds 1 juli 2018 is konijnenopvang Chews&Knaller onderdeel van Chews&Nibbles, de winkel voor een happy knaagdier. Zo kunnen we nog meer betekenen voor de konijnen!

Iris Hochstenbach

Ik ben Iris, 26 jaar en woon in Utrecht met mijn vriend, 2 konijnen, kat en een groepje Campbelli hamsters.

Bij Chews&Knaller ben ik werkzaam als gediplomeerd Konijnendeskundige en –trimmer. Het is mijn passie om mensen te adviseren en te helpen met hun konijnen. Als zowel baasje als konijn gelukkig de deur uit gaan, is mijn missie geslaagd.

In mijn eigen tijd werk ik voor mijn eigen bedrijf All About Rabbits. Met een kleinschalig pension aan huis en een klantenkring in en rond Utrecht draag ik ook in die regio mijn steentje bij aan de snel groeiende konijnenwereld.

 

KONIJNENOPVANG CHEWS&KNALLER

 

Burg. Serrarislaan 2

4835 LH Breda

info@konijnenopvangknaller.com

06-83060220

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Woensdag van 13.00 - 16.00 uur

- Zaterdag van 10.00 - 17.00

Wil je graag langskomen op een andere dag, dan werken wij op afspraak en kun je contact met ons opnemen via mail of telefoon.

 

Rekeningnummer

 

NL77 RABO 0330 5704 98

CHEWS&NIBBLES

 

Nieuwe Ginnenkenstraat 28

4811 NS Breda

info@chewsennibbles.nl

076-5620684

 

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn geopend op:

 

- Maandag van 11.00 - 18.00

- Dinsdag van 09.30 - 18.00

- Woensdag van 09.30 - 18.00

- Donderdag van 09.30 - 21.00

- Vrijdag van 09.30 - 18.00

- Zaterdag van 09.30 - 17.00

- Zondag van 12.00 - 17.00

 

Mocht je buiten deze tijden willen langskomen, kun je altijd een afspraak maken via mail of telefoon.

2018 © Copyright Konijnenopvang Chews&Knaller.

All Rights Reserved.